MM-live was groot succes!

RIJSWIJK- De Broodfabriek in Rijswijk was op zondag 24 november het domein van 3500 gillende meiden en dat had alles te maken met de grote happening die werd georganiseerd door “Meidenmagazine”, namelijk “Meiden Live Winterwonderland 2013”. Tijdens dit evenement konden de meiden hun hart ophalen met alles op het gebied van Fashion en beauty, maar ook met optredens van onder andere DJ Ruud Feltkamp, Ferry Doedens, Savannah, B-Brave, Alessandro, Jeronimo, Monsif en The United.

Al voor tienen stonden er lange rijen met meiden te wachten om naar binnen te mogen. De Broodfabriek zag er prachtig uit. Tientallen stands met fashion& beauty, lekker zelf doen, me & my bff, just fun en Music & more zagen er allemaal even aantrekkelijk uit en daarnaast was er een mega podium waarop de gehele dag tal van optredens plaatsvonden.

Een groot aantal meiden besloten de stands niet te bezoeken en zij gingen urenlang voor het podium staan om de optredens van de grote publiektrekkers The United en B-Brave, maar niet te missen. De optredens van DJ Ruud Feltkamp en Ferry Doedens verliepen prima, maar daarna moest de beveiliging extra maatregelen gaan treffen. De aanwezige meiden drongen zich in groten getale voor het podium voor het eerste optreden van The United, een nieuwe boyband, bestaande uit leden uit vijf verschillende landen. Deze band heeft in de korte tijd van haar bestaan zoveel fans gekregen dat de aanwezige dranghekken niet voldoende waren.

Er werden extra dranghekken bijgezet en daarna kon het optreden beginnen en verliep deze zonder dat er ongelukken gebeurden. Ook het optreden van B- Brave kon weer tot de hoogtepunten gerekend worden. Het publiek was een gillende massa en de vijf boys gave een fantastische show. Op deze zondag was hun nieuwste single “Bij mij”officieel uit en natuurlijk werd dit nummer gezongen. Vanwege een optreden bij Life 4 you moesten ze gelijk na het optreden weg, maar dat was niet gemakkelijk omdat er buiten tientallen gillende meiden bij de artiesteningang stonden. Wederom moest er extra beveiliging worden ingezet. Ook de optredens van Savannah, Monsif, Jeronimo en Alessandro waren heel geslaagd.

Met name Jeronimo en Alessandro, die de laatste twee optredens verzorgden wisten er een fantastische show van te maken. Voor hen was het een uitdaging om de meiden die de zaal weer waren ingegaan na de optredens van de boybands weer terug te winnen bij het podium. Een uitdaging die deze beide hunks uitstekend is gelukt en zo werd deze fantastische dag goed afgesloten. De organisatie kan terugkijken op een super feest, dat tot in de puntjes was geregeld en meiden uit het hele land een fantastische dag heeft bezorgd. 

ANNEMIEK CORNELISSEN