Vijftig tinten wie?

Met veel tromgeroffel werd de verfilming van het boek ‘Vijftig tinten grijs’ aangekondigd, maar de beoogde hoofdrolspeler Charlie Hunnam heeft zich op het laatste moment teruggetrokken.

Volgens Hunnam komt dat vanwege zijn drukke opnameschema van ‘Sons of Anarchy’ en kan hij te weinig tijd vrijmaken om zich op de rol in ‘fifty shades of grey’ voor te bereiden.
Wij begrijpen dat natuurlijk wel, want hij kan natuurlijk niet iedere ochtend met ‘rode oortjes’ op de filmset van Anarchy aankomen omdat hij de avond tevoren in het boek ‘Fifty shades’ heeft zitten lezen.
De filmmakers hebben nu natuurlijk een probleem. De film moet volgend jaar op 1 Augustus in de theaters gaan draaien en nu moeten zij halsoverkop een geloofwaardige vervanger voor Charlie Hunnan zoeken.
Hebben wij nog een serieuze vervanger voor hun in Nederland? Jeroen Krabbe en Rutger Hauer zijn te oud voor die rol,
Thomas Acda en Cees Geel zouden misschien wel een heel bijzondere Christian Grey kunnen spelen maar vallen toch buiten de categorie ‘HUNK’.
Misschien is Tygo Gernandt een optie?
De vader van Tygo heeft de porno industrie in Nederland mede op de kaart gezet, dus onze ‘Rough Boy’ zal niet snel schrikken van van deze pittige rol.