TeenBizz: 10 jaar One Tree Hill

De populaire Amerikaanse serie “One Tree Hill” viert hun 10 jarig bestaan. De serie begon in 2003 en loopt dit jaar op zijn einde. 9 seizoenen lang kon je de avonturen van Lucas (Chad Michael Murray), Nathan (James Lafferty), Brooke (Sophia Bush), Peyton (Hilarie Burton), Haley (Bethany Joy Galeotti) en vele anderen volgen in het stadje Tree Hill, gelegen in North Carolina. De serie richt zich vooral op Lucas en zijn halfbroer Nathan en hun passie voor basket. Maar natuurlijk staat ook liefde en vriendschap centraal in deze serie. Ook de soundtrack van de serie zal jullie niet onbekend in de oren klinken, dit is namelijk een hit van Gavin DeGraw “I don’t wanna be”.

 

Om hun vele fans wereldwijd te bedanken worden er fanmeetings georganiseerd, een van hun stops is op 16 en 17 november in Brussel, waar Chad Michael Murray (Lucas Scott), Paul Johansson (Dan Scott) en Lisa Goldstein (Millicent Huxtable) aanwezig zullen zijn.

 

Meer info: http://www.klzevents.com/OneThreeHillFanMeet/holandes/

 

TeenBizz is er bij en mag deze 3 acteurs enkele vragen stellen!
Wat heb jij altijd al willen vragen aan hen? Plaats hieronder jouw vraag + aan welk personage je deze wilt stellen. De leukste kiezen we er uit en stellen we op 16 november ook echt aan de acteurs!