One Tree Hill fanmeeting was een succes!

Afgelopen weekend vond in het Brusselse Hotel Bloom de One Tree Hill fanmeeting plaats.
Zo zakten niemand minder dan Chad Michael Murray (Lucas Scott), Paul Johansson (Dan Scott) en Lisa Goldstein (Millicent Huxtable) van de cast af naar Brussel om de meeting bij te wonen en hun fans te trakteren op een onvergetelijk weekend.

Om het heel exclusief te houden waren er 300 plaatsen voor handen en deze werden bijna volledig  ingevuld. Fans uit alle hoeken van België maar ook uit Nederland, Duitsland, Frankrijk,… daagden op om hun favoriete acteurs te ontmoeten en een leuk weekend te beleven dat helemaal in het teken stond van One Tree Hill.

Zo werden er Q&A’s georganiseerd waar de fans al hun vragen konden afvuren op de acteurs, waren er fotoshoots en signeersessies, momentjes met kleinere groepjes in een meetingroom en zelfs een prom night party samen met de acteurs. Ook was er een merchandise stand voorzien, waar je exclusieve foto’s en spulletjes kon verkrijgen van One Tree Hill. Voor alle fans een droom die uit kwam en we hoorden dan ook vele positieve en overenthousiaste reacties. Ook de organisatie KLZ events en de acteurs zelf waren enorm blij met de opkomst en genoten zelf ook enorm mee van dit weekend.

TeenBizz was ook aanwezig en kon de acteurs even strikken om de door jullie ingezonden vragen te stellen en dit zorgde voor  wel heel leuke en verrassende antwoorden! Ben je benieuwd wat ze te vertellen hadden? Kijk dan zeker naar de volgende aflevering van TeenBizz!