Miley: Krankzinnige tijd!

Miley was vandaag te gast bij de Ellen Degeneres show en daar vertelde zij dat ze afgelopen periode de meest krankzinnige tijd uit haar carriere heeft meegemaakt.
Zij vertelde: Ik brak niet alleen met Liam, poseerde naakt voor het muziekblad Rolling Stone en bracht mijn nieuwe album Bangerz uit, maar dat alles sneeuwde onder bij de gigantische reacties op mijn ‘ twerking’ bij de MTV VMA’s.
Bij dat laatste kwam alle kritiek en publiciteit op mijn hoofd, maar iedereen vergeet dat ik samen met Robin Thicke op het podium stond. We hebben samen gerepeteerd en iedereen behalve het publike wist wat er ging gebeuren. Naderhand wees iedereen op mij en zei dat ik te ver was gegaan.
Gelukkig voor La Cyrus zorgde al die ophef voor de perfecte start van haar nieuwe album. Dat verkocht binnen enkele dagen ruim 250000 exemplaren, goed voor een 1e plaats in de hitparade.