Lady Gaga gaat als eerste zingen vanuit de ruimte.

Lady Gaga zal als eerste zangeres ooit een concert geven vanuit de ruimte, en met dit letterlijke buitenaardse optreden zal ze alweer geschiedenis schrijven meldt US Weekly.

De zangeres zal in 2015 de eerste ster ooit zijn die in de ruimte een nummer zal brengen, dit op de vlucht van Richard Bransons Virgin Galactic, dat 2 uur gaat duren en in een baan rond de aarde zal gaan. Het optreden zou gepland zijn op de 3de dag van het “Zero G Colony Festival” dat doorgaat in Spaceport America, het ruimtevaartcentrum in Nieuw-Mexico.

Om zonder zwaartekracht de juiste noten te kunnen zingen zal Lady Gaga een maand lang speciale zanglessen volgen ter voorbereiding van de ruimtevlucht.

Mocht de vlucht fout gaat, dan heeft de 27-jarige zangeres zich al op het ergste voorbereid, want ze zou onlangs al een goede levensverzekering hebben afgesloten.

Naast Lady Gaga zouden er ook andere sterren interesse hebben in een reis naar de ruimte zoals o.a. Ashton Kutcher en zijn vriendin Mila Kunis. Maar ook Leonardo Dicaproio en Justin Bieber zouden al een zitje geboekt hebben voor een bedrag van een kleine slordige 250.00 dollar per persoon.