Justin Bieber wil bewaker naast zijn bed.

Volgens de laatste berichten lijkt het er meer en meer op dat Canadese popster Justin Bieber paranoïde aan het worden is en bewaakt wenst te worden terwijl hij slaapt. Bieber is bang dat gekke fans in zijn hotelkamer gaan inbreken en daarom wil hij 24u per dag security in zijn omgeving. Hij is zelfs op alles voorzien, ook op reserve bewakingsagenten, mocht het zijn dat de vaste bewakers even een pauze willen.

“Hij kan ’s nachts niet alleen zijn”, zegt iemand van zijn entourage. “Hij is echt bang en hoort de hele tijd geluiden. Er staat een bewaker aan zijn hotelkamer deur, maar tegenwoordig loopt er dus ook eentje rond in zijn kamer wanneer hij slaapt.”

Volgende week vertrekt Bieber naar Australië voor een reeks concerten en ook daar gaan de bewakers mee. Hij is intussen al gewend dat een bewaker naar hem kijkt tijdens het slapen, dus gaat dit ook in Australië zo het geval zijn.

Maar ondanks al die security rond hem, is Justin er toch niet helemaal gerust in. Daarom heeft de hottie zijn mama ook gevraagd hem te vergezellen op de trip, gewoon als extra om een oogje in het zeil te houden.

Kijk ook naar de nieuwste videoclip van Bieber, de link staat hier: