Justin Bieber met aktie voor Filipijnen

Nadat al heel wat artiesten zich ingezet hebben voor de Filipijnen, besloot nu ook Justin Bieber zijn steentje bij te dragen om zo hulp te bieden aan de slachtoffers van de tyfoon Hayane. Zo heeft Justin een benefietactie opgericht om via deze weg geld in te zamelen om te doneren aan een aantal hulporganisaties.

Via een donatiewebsite genaamd Prizeo vraagt Bieber zijn fans om geld te doneren. De Beliebers die het meeste geld doneren en ook hun familie en vrienden aansporen om een bijdrage te storten worden beloond met T-shirts of VIP-kaartjes voor de première van de popster zijn film “Believe”. Daarnaast maken alle Beliebers die meedoen kans om uitgeloot te worden en zo vervolgens naar Los Angeles overgevlogen te worden om tijd met Justin Bieber te spenderen in de opname  studio. Binnen 10 dagen wordt de actie afgesloten.

Bieber is natuurlijk aan de late kant met zijn aktie, waarschijnlijk had hij het tot nu toe te druk met Graffity spuiten en ander puber gedrag. Maar, beter laat dan nooit! en een beetje extra publiciteit is natuurlijk ook nooit weg Justin!