Ian Thomas tweede bij grote sprong

De afgelopen weken behaalde Het Belgische televisiekanaal VTM steeds hoge kijkcijfers met hun versie van ‘Sterren Springen’. Niemand minder dan de Belgische hottie Ian Thomas deed mee, dus zaten de meeste meiden in Belgie afgelopen vrijdag met kloppend hart voor de televisie om de finale van ‘De Grote Sprong’ te bekijken.

De athletisch gebouwde Ian Thomas had wekenlang vriend en vijand weten te verbazen met zijn gedurfde sprongen vanaf de steeds hogere springplanken. Uiteindelijk stond hij in de finale tegenover Tanja Dexters, de Miss Belgie uit 1998 en moest van de 10 meter hoge duikplank! Tanja deed al eerder mee aan VTM’s ‘Sterren dansen op het ijs’ , ‘Ranking The Stars’ en in 2011 won zij ‘Expeditie Robinson’. Tegen al deze wedstrijdervaring kwam Ian net iets te kort zodat de Belgische teen-ster genoegen moest nemen met een dikverdiende tweede plaats. TeenBizz is trots op hem!

 

Ian zei zelf: “Ik ben een echte waterrat en hou van hoogtes, ik spring graag van dingen naar beneden en hou wel van een flinke uitdaging”. Dat Ian ook goed naar boven kan springen blijkt wel uit de Belgische Hitparade, daar komen zijn singles regelmatig in de hoogste regionen.