Ian Thomas heeft het naar zijn zin op de AMA’s

Vorige week vertelden we jullie al dat Ian Thomas een uitnodiging gekregen had om aanwezig te zijn bij de American Music Awards. Gisteren vond het prestigieuze feestje plaats in Los Angeles en onder andere Lady Gaga, Justin Timberlake, Katy Perry, Miley Cyrus, Rihanna, Taylor Swift, Jennifer Lopez ,… waren aanwezig.

Maar ook Ariane Grande en One Direction!

Ian liet op zijn twitter weten dat hij zomaar even Ariane Grande tegen kwam, en dat hij een hele leuke tijd beleefde met One Direction.

Lucky Ian! Ik denk dat nu heel veel mensen terecht jaloers zijn op het Vlaamse tieneridool!

Het zal voor Ian een week zijn die hij nooit meer zal vergeten. Halsoverkop naar Los Angeles vliegen voor platenopnamen met de grote mannen, dan nog snel een videoclip maken en als bonus te horen krijgen dat je een paar dagen langer moet blijven omdat de platenmaatschappij wil dat je meegaat naar de Amarican Music Awards. En daar sta je dan ineens gezellig te babbelen met One Direction en Ariane Grande. Ian zal dit zelfs niet vantevoren hebben durven dromen!

Toch vergeet hij ons niet, want tussen alle drukte door tweette hij ook nog even met onze eigen Jeronimo, wat een kanjer is die Ian !!

 

1385376714822 1385376845493