Ian Thomas in duet met Snoop Dogg

Ian Thomas krijgt de kans van zijn leven. Afgelopen weekend ontving hij een telefoontje waar hij wel heel erg blij mee was. Zo belde de producers Anise K en Phil Than (zij werkten o.a. al samen met Mariah Carey en Rihanna) omdat ze Ian Thomas een lied willen laten inzingen waar ook Snoop Dogg op komt meerappen. Ian stapt dan ook vandaag op het vliegtuig richting LA.

Oorspronkelijk was er een trip naar de States gepland in de kerstvakantie, omdat Ian Thomas gevraagd was door Def Jam Records (het platenhuis van o.a. Britney Spears) om daar het nummer “Money” in te blikken, geschreven door de songwriter van Miley Cyrus. Dit kon dan wel eens de kans op een internationale carrière over de plas worden. Maar daar beslist Snoop Dogg en zijn entourage nu anders over, want morgen wordt het duet met hem ingeblikt en voor woensdag en donderdag staat er een videoshoot gepland. Duidelijk is wel dat ook de afspraak met Def Jam gewoon door gaat omdat beide producties los van elkaar staan.

Het klinkt allemaal als een mooi sprookje en een unieke buitenkans voor Ian Thomas. Al is er wel een groot nadeel: Ian is maar 16 jaar oud en heeft dus leerplicht. De school wil deze week nog door de vingers zien, maar wel voor de allerlaatste keer. Grote kans dus dat er binnenkort gezocht moet worden naar een andere vorm van onderwijs.

Wij van TeenBizz wensen Ian Thomas alvast alle succes toe!