Blue zet Mannheim op stelten

De inmiddels al wat oudere fans van de boygroup Blue konden eindelijk weer eens genieten.

Afgelopen dinsdag stond de band met hun Roulette tour part 2 in het Duitse Mannheim in de Alte Seilerei. Dat de mannen nog immens populair zijn was duidelijk, de zaal was immers uitverkocht! Enkele uren voor  aanvang stond er al een gigantische rij van dames die het beste plaatsje wouden bemachtigen voor het podium.

Het voorprogramma werd verzorgd door Michael Schulte en Loick Essien. Daarna namen de mannen van Blue de stage over voor een bijna 2 uur durende show. Ze openden met “We’ve got tonight” waardoor de sfeer er meteen in zat. De hele show werd een afwisseling van hun grootste hits en nummers uit het album “Roulette”. Wie naar de Roulette tour part 1 kwam kijken in mei wist dat er toen vele ballades gebracht werden, deze waren nu op een paar nummers na, verdwenen. Het 2de deel van de tour staat duidelijk voor: FEEST! En een feest was het!

Dat er enorm veel moeite gedaan is om het 2de deel van de tour nog beter te maken, tonen de vele choreografieën die de jongens ingestudeerd hadden. Sommige raps in nummers werden vernieuwd en de setlist was compleet anders dan bij het 1ste deel, wat dan ook enorm positief onthaald werd bij het publiek.

En ze hadden nog een belangrijke boodschap voor hun fans: “Blue is back for good!”

De tour gaat nog langs Minsk (Wit-Rusland), Istanbul (Turkije) en Keulen, Hamburg en Bremen (Duitsland).

Nieuwe single

Toen Blue “Broken”, afkomstig van het “Roulette” album, aankondigden  wisten de jongens te vertellen dat dit de nieuwe single gaat worden. Waarop Duncan vroeg wie van het aanwezige publiek al eens gefigureerd had in een videoclip van Blue – Niemand? Wel dan is dit jullie eerste keer, want we gaan beelden maken voor onze videoclip voor “Broken” en jullie komen er allemaal in!

Het resultaat zien jullie binnenkort bij TeenBizz!