Blue brengt in 2014 nieuw album uit!

Boysband Blue was van 2001 tot 2005 veruit de populairste boysband die we kenden. Hits zoals “All Rise”, “One Love” en “Sorry Seems To Be The Hardest Word” scoorden hoge toppen en ook hun albums deden het ontzettend goed. Overal waar Lee Ryan, Duncan James, Simon Webbe en Antony Costa opdaagden stonden er massa’s meisjes hen op te wachten. Uitverkochte concerttours, awards voor beste band, album, videoclip en song, gouden platen, het succes kon niet op. Heel Europa en Azië viel voor deze 4 knappe boys. Maar in 2005 besloot de band toch een pauze in te lassen om soloprojecten uit te werken.  De ene al wat succesvoller dan de andere…

In 2011 was er dan ook groot nieuws te melden want Blue ging de draad terug oppikken en zo kwamen ze met “I Can”, het nummer waarmee ze het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Düsseldorf. Meteen de start van een succesvolle comeback voor Blue.

Het  werd meteen duidelijk dat de jongens nog steeds populair waren, want hun single “Hurt Lovers”, de voorbode van het toen aankomende album  deed het meteen ontzettend goed in Duitsland, maar ook in andere Europese landen. Wanneer eind april 2013 het album “Roulette” verscheen werd deze dan ook enorm goed onthaalt bij het publiek en de fans. Een tour kon dan ook niet uitblijven. Deze verkocht volledig uit zowel in Duitsland, Italië, Frankrijk, Zwitserland en later ook de UK. Eind november en begin december gaan ze ook nog eens met hun tour langs in Duitsland, Italië en Turkije wegens groot succes.

En het houdt niet op, want zo liet vanmorgen hun manager Paul Baylay weten dat we in 2014 een nieuw album mogen verwachten van Blue en dat er vele nieuwe plannen zijn waar iedereen ontzettend blij gaat mee zijn. Wij zijn alvast benieuwd en hopen dat een van die plannen is dat ze ook Nederland en België in 2014 weer gaan bezoeken! We houden jullie op de hoogte!