B-Brave zet Hoofddorp op zn kop!

Door: Annemiek

B-Brave heeft op vrijdag 1 november voor 800 uitzinnige fans haar eerste concert gegeven in Hoofddorp.  Sommige meiden stonden al om 15.00 uur voor de deur om vooraan te kunnen staan. De deuren gingen pas om 19.00 uur open. Even na 20.00 uur begon het concert en daarna kreeg de beveiliging en de EHBO het druk, want meisjes in het publiek vielen bij bosjes flauw. 

De signeersessie na afloop liep al gauw in het honderd doordat de fans begonnen te vechten om een foto met handtekening. Er werden zelfs van meisjes die een foto met handtekeningen hadden gekregen foto’s afgepakt. De manager besloot om veiligheidsredenen de sessie te stoppen. 

Na afloop in de kleedkamer konden de bandleden alleen maar zeggen: “Het was geweldig”. Tijdens het concert zong de band voor het eerst haar nieuwe single “Bij mij”die rond 26 november uit zal komen. “Bij mij”is een oude boybandstijl  in de trend van N SYNC. “Gewoon een love song for the girls”, aldus de boys. Bij het nummer is zaterdag 2 november de bijbehorende clip opgenomen. Volgens B-Brave zal de clip tegelijkertijd met de single uitkomen. In de clip zaten figuranten en dansers, die waren gekozen uit de fans. 

 

IMG_5050 IMG_4924 IMG_4908