Aftellen met Justin Bieber

Justin Bieber maakt zich klaar voor de release van zijn lang verwachte nieuwe single Heartbreaker!

Biebs tweette gisteren over zijn plannen voor #MusicMondays, die vanaf 7 oktober beginnen.

De 19 jarige super ster schreef: “Sunday Midnight #heartbreaker #MusicMondays #10weeks.” En “Are you ready? #10weeks #musicmondays instagram.com/p/e_wb7AvpA/ “

Ook update bieber zijn twitter bio: “#MusicMondays is about to begin – SO MUCH LOVE FOR THE FANS…you are always there for me and I will always be there for you. MUCH LOVE. thanks.”

Wat hij precies van plan is met die #MusicMondays is nog niet helemaal duidelijk, maar het zal ongetwijfeld een uitgekiende promotiecampagne zijn om zijn nieuwe single onder de aandacht te brengen.

We kunnen niet wachten tot de single eindelijk uit is want bieber houdt ons al maanden in spanning! Zo poste hij het cover artwork van een crumbling paars hart op instagram in Juni. Een maand later poste hij een filmpje waarin hij de eerste regel van Heartbreaker zong.

Vorige maand liet Scooter Braun Bieber’s fans weten dat er nieuwe muziek komt en een tweede film! Hij tweette: “and yes… @justinbieber gives u some new music in October until December and then a special movie on Christmas”

Op dit moment is Justin op tour in Azie.

justin bieber heartbreaker cover
Image: Instagram.com/justinbieber